Algemene Voorwaarden

Nadat we de betaling hebben verwerkt, gaan we direct over tot verzending. Wij verzenden het grootste deel van onze kinderschoenen binnen 1 tot 3 werkdagen. Soms kan het voorkomen dat er een vertragingstijd is van 1 tot 2 werkdagen. Als de verzending bij PostNL aangemeld is, ontvang je een email met tracking code en wordt de zending binnen twee werkdagen thuis afgeleverd.

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

U heeft een zichttermijn van 14 dagen. U kunt artikelen ongebruikt en onbeschadigd retourneren in de originele verpakking binnen 14 dagen vanaf het moment dat u de kinderschoenen heeft ontvangen. U stuurt het pakketje naar ons adres.

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van redenen, de koopovereenkomst te ontbinden. Na melding heb je nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht ontvang je het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding terug op je rekening. We kunnen je vragen om een bewijs van verzending.

Indien je meer doet met de schoenen dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je ze wilt houden) en als daardoor schade aan de schoenen ontstaat, ben je aansprakelijk voor de veroorzaakte waardevermindering. Je mag de schoenen beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is. 

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Stuur de schoenen binnen 14 dagen retour naar ons adres. 

Uiteraard zit er (wettelijke) garantie op je aankopen, hier heb je als consument tenslotte recht op. Wij vinden dat je schoenen moeten voldoen aan de kwaliteit die je er van mag verwachten. Bij ontvangst moeten de schoenen in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnormen die Mijn Eerste Schoentjes van haar merken verwacht. Mochten de schoenen niet aan de verwachte kwaliteit voldoen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen of de schoenen terugsturen volgens de reguliere retourprocedure.

Op de koopovereenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Klanderman ICT Advies B.V.
Pijlkruidstraat 2
8245 JN Lelystad

klantenservice@mijneersteschoentjes.nl

KvK-nummer: 09103680
BTW-nummer: NL810860491B01