Klantenservice

Bestellen

Op onze website kun je zoeken door onze collectie kinderschoenen en meer informatie vinden over kinderschoenen.

Bestellen gaat in een paar eenvoudige stappen.

  1. Winkelmand: zoek de schoenen die je leuk vindt, selecteer een maat en kies IN MANDJE.
  2. Je gegevens: Klik op VERDER en vul je adresgegevens in (rechts). Als je een bestaande klant bent, kun je ook inloggen (links) om snel je gegevens op te halen.
  3. Betaalwijze: Klik op VERDER en kies je betaalmethode. Op het moment kun je veilig betalen via je eigen bank met iDEAL, achteraf betalen met AfterPay of vooruit betalen.
  4. Controle: Hier zie je een overzicht van je bestelling. Als alles klopt, klik je op BETALEN om akkoord te gaan met de voorwaarden en te betalen.
  5. Betalen: Als je hebt gekozen voor betalen met iDEAL, volg je nu de stappen van je bank. Na het betalen klik je op terug naar de webwinkel. Je ziet nu op onze website dat je bestelling is voltooid. Als je hebt gekozen voor betalen met AfterPay, vul je je geboortedatum en bankrekening nummer in. Na het betalen wordt je bestelling bevestigd.

Betaalmethodes

Bij Mijn Eerste Schoentjes kunt u betalen op de volgende wijze:


 Met digitale acceptgiro uw bestelling achteraf betalen via AfterPay.

 

 Met iDEAL kunt u vertrouwd en gemakkelijk afrekenen direct via uw bank.

 


 Met PayPal maakt u makkelijk snel en veilig betalingen op het internet. U kunt hier ook bijvoorbeeld Mastercard, Visa en American Express gebruiken.
 

En uiteraard kunt u ook vooruit betalen per bank.

Leveren

Nadat we de betaling hebben verwerkt, gaan we direct over tot verzending. Wij verzenden het grootste deel van onze kinderschoenen binnen 1 tot 3 werkdagen. Soms kan het voorkomen dat er een vertragingstijd is van 1 tot 2 werkdagen. Als de verzending bij PostNL aangemeld is, ontvang je een email met tracking code en wordt de zending binnen twee werkdagen thuis afgeleverd.

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Retouren

U heeft een zichttermijn van 14 dagen. U kunt artikelen ongebruikt en onbeschadigd retourneren in de originele verpakking binnen 14 dagen vanaf het moment dat u de kinderschoenen heeft ontvangen. U stuurt het pakketje naar ons adres.

Herroeping

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van redenen, de koopovereenkomst te ontbinden. Na melding heb je nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht ontvang je het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding terug op je rekening. We kunnen je vragen om een bewijs van verzending.

Indien je meer doet met de schoenen dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je ze wilt houden) en als daardoor schade aan de schoenen ontstaat, ben je aansprakelijk voor de veroorzaakte waardevermindering. Je mag de schoenen beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is. 

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Stuur de schoenen binnen 14 dagen retour naar ons adres. 

Garantie

Uiteraard zit er (wettelijke) garantie op je aankopen, hier heb je als consument tenslotte recht op. Wij vinden dat je schoenen moeten voldoen aan de kwaliteit die je er van mag verwachten. Bij ontvangst moeten de schoenen in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnormen die Mijn Eerste Schoentjes van haar merken verwacht. Mochten de schoenen niet aan de verwachte kwaliteit voldoen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen of de schoenen terugsturen volgens de reguliere retourprocedure.

Toepasselijk recht

Op de koopovereenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Klanderman ICT Advies B.V.
Pijlkruidstraat 2
8245 JN Lelystad

klantenservice@mijneersteschoentjes.nl

KvK-nummer: 09103680
BTW-nummer: NL810860491B01